Klinik Søgaard

Fodbehandlinger

Fodbehandling i rolige omgivelser i Kolding

Fødderne er dem der bærer os igennem hele livet. De har ligesom resten af kroppen også brug for pleje og vedligeholdelse. I hele livet udsætter vi dem for belastning. Den daglige gang, sportsaktiviteter mm. sætter sine spor på dine fødder.

Mange mennesker lider af problemer med fødderne. Det kan afhjælpes med regelmæssig fodbehandling ca. hver 6-8 uge alt efter dine fødders tilstand og behov. En fodbehandling er også velvære for resten af kroppen.

Fodbehandling er for alle både mænd og kvinder i alle aldre.

Nedenfor kan du læse og de forskellige behandlinger jeg tilbyder indenfor fodpleje. 

Jeg tilbyder følgende behandlinger

Fodbehandling  – 400 kr.

Starter med et lunt fodbad med urtesalt. Det hårde hud og evt. ligtorne beskæres og slibning. Dine negle bliver klippet, slebet og renset. Behandlingen afsluttes med negleolie og let fodmassage i en fodcreme tilpasset til dine fødder.

Luksus fodbehandling – 575 kr.

Starter med et lunt fodbad med urtesalt. Herefter bliver dine fødder peelet med en lækker peeling til fødderne. Det hårde hud og evt. ligtorne beskæres og slibning. Dine negle bliver klippet, slebet og renset. En lækker fodmaske der giver intens fugt til dine fødder. Behandlingen afsluttes med negleolie og let fodmassage i en fodcreme tilpasset til dine fødder.

Fodbehandling inkl. lakering fra – 550 kr.

Vælg imellem en af de super holdbare CND Vinylux neglelakker. Husk sandaler eller åbne sko til denne behandling, så lakken kan få lov at tørre.

Fodbehandling & Shellac – Fra 625 kr.

Vælg imellem en af de mange shellac farver. Shellac er helt tør når du forlader klinikken.

Delbehandling – 300 kr.

Døjer du med nedgroet negle eller ligtorne så kan du vælge denne behandling imellem dine fodbehandlinger – eller hvis du blot ønsker negleklip.

Bøjle – 250 kr.

Døjer du med nedgroet negle og har du prøvet andre metoder, så kan bøjle være en løsning til dig.

Behandling af fodvorter – 250 kr.

Effektiv og meget mindre smertefuldt end frysning hos egen læge. 

Behandling af fodvorter behandles med det effektive middel verrutop. Det indeholder flere ætsende væsker samt zink. Efterfølgende skal der sprittes 2 gange dagligt. Efter 7 dage kommer man til tjek og evt. ny behandling. Der skal påregnes 1-3 behandlinger enkelte tilfælde flere behandlinger.

Paraffinbehandling – 175 kr.

Paraffinbehandling er ren luksus til dine fødder. Lider du f.eks af tørre ru fødder vil denne behandling virke effektivt. Behandlingen kan ikke udføres hvis du har: neglesvamp, hudsvamp, fodvorter, åbne sår eller rifter.

Efter endt fodbehandling påføres den aktive collagencreme.
Herefter dyppes dine fødder i det varme paraffinkar, og pakkes ind i frottefutter.

Behandlingen udføres KUN i forbindelse med en fodbehandling.

Opbygning af negl – 250 kr.

Har du mistet en f. eks mistet en storetå negl er det muligt at lave en ny som ligner den.