Nimue Ansigtsbehandlinger

Nimue Skin Technology er en frugtsyrebaseret hudplejeserie som arbejder i hudens dybere lag, og derved forbedre hudens tilstand og struktur samt udbedre eventuelle hud problematikker. Serien er skabt af den nyeste og mest avanceret teknologi til foryngelse og forbedring af huden. Nimue er skabt i Sydafrika i 1994 af en plastikkirug og hans team. Serien blev oprindeligt skabt til patienter efter plastikoperationer og hensigten var bedre opheling af huden.

NIMUE - Quick Peel

Til dig der ønsker en hurtig og effektiv behandling. Behandlingen giver din hud her og nu fugtboost og fornyet glød. Inkl. Beauty Angel

600,-

NIMUE - Deep Cleanse

Behandlingen med Nimue - Deep Cleanse er til dig der gerne vil have fokus på dybderens. Til dig der har brug for at få dybderenset porerne og har tildens til urenheder. Denne behandling indeholder IKKE frugtsyre. Den afsluttes med Beauty Angel lysbehandling.

700,-

NIMUE - Deep Cleanse Plus

Behandlingen med Nimue - Deep Cleanse plus er til dig der gerne vil have fokus på dybderens. Til dig der har brug for at få dybderenset porerne og har tildens til urenheder og fedtet/problematisk hud. Eller tilstopninger. Denne behandling er til dig der vil se og mærke der sker noget. Denne behandling indeholder også frugtsyre. Den afsluttes med Beauty Angel lysbehandling.

800,-

NIMUE - Glow

Nimue - Glow er en aktiv resultatorienteret frugtsyrebehandling. En meget effektiv, men også skånsom behandling som leverer fantastiske resultater på reduktion af porestørrelsen, og forfinelse af hudstrukturen og fornyet glød. Behandlingen afsluttes med special maske og Beauty Angel lys og afsluttende creme. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, går du aldrig helt galt i byen med denne behandling. Denne behandling indeholder IKKE dybderens. Ønsker du en behandling med frugtsyre og dybderens bør du vælge Deep Cleanse Plus.

700,-

Nimue - Special

Nimue - Special er til dig der i forvejen bruger Nimue produkter, og har fået flere frugtsyrebehandlinger. Det er til dig der vil have den ultimative syrebehandling. Behandlingen indeholder et avanceret peeling system, som er den stærkeste hud fornyende behandling til, miljøbelastet, problematisk og hyperpigmeret hud. Behandlingen afsluttes med Beauty Angel lysbehandling.
900,-