Klinik Søgaard

Phytomer

Alle ansigtsbehandlinger er tilpasset til din hudtype og din hud tilstand på nuværende tidspunkt. Der er inkluderet hudanalyse, produktvejledning og gode råd til hvordan du plejer din hud og hvordan vi sammen opnår de resultater du ønsker.

Derfor udføres alle ansigtsbehandlinger i de sensoriske produkter fra Phytomer eller fra den resultatorienteret hudplejeserie Nimue.

Læs mere om dem under Produkter.

AHA-Frugtsyre – 495 kr.


AHA-Frugtsyre behandling har en dybdevirkende virkning på huden. AHA fjerner effektivt og øjeblikkeligt de døde hudceller fra hudens øverste lag. AHA gør huden blødere og friskere allerede efter en behandling.

AHA er yderst til bl.a: Linjer, pigmenteringer, uren hud, fedtet hud, tør hud.

Phytomer Basis – 595 kr.


Behandlingen tilpasses til dig og din hud. Denne behandling indeholder desuden ansigtsmassage, som får dig helt ned i gear og sætter gang i blodcirkulationen. En dejlig afslappende behandling til dig der vil opleve en sensorisk behandling i de lækre Phytomer produkter.

Phytomer Luksus – 795 kr.

Behandlingen tilpasses til dig og din hud. Denne behandling indeholder bl.a let dybderens og en afslappende ansigts-nakke-skulder massage. En total afslappende sensorisk behandling som afsluttes med Beauty Angel lys.