Produkter

Her kan du læse om hvilke produkter der forhandles hos Klinik Søgaard.

Nimue

I mere end 40 år har Phytomers forskningsteam opdaget de mest effektive marine ingredienser. Derfor er Phytomer det førende professionelle hudplejemærke inden for marine teknologi. På laboratiet i St. Malo i Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles former, som er endnu mere effektive og sensoriske mens den miljøpåvirkelige påvirkning reduceres. Derfor er Phytomer øko-venlige produkter. 

Alle planter og ingredienser behandles varsomt. Naturen bevares og ingredienserne har størst mulig renhed og effekt.

MIi cosmetics

Mii Cosmetics er et professionelt makeup mærke lanceret i England for over 10 år siden. Mii Cosmetics er inspireret og skabt ud fra ønsker og behov fra kunder og personale på klinikker. 

Mii Cosmetics produkter er lavet med de fineste ingredienser med en unik formel. Hvert produkt indeholder plejende ingredienser der både passer på din hud, og giver en flot og holdbar makeup. 

Mii er skabt til DIG.

Gewohl

Gehwol er et tysk firma der har specialiseret sig i fodpleje produkter i mere end 140 år. Alle produkterne er skabt til at bringe naturlig balance i huden.

I klinikken forhandles der et bredt udvalg af Gehwols produkter. Er der et bestemt produkt du søger kan det bestilles hjem.