SILKPEEL

Silkpeel er den mest moderne og effektive ansigtslibning som både sliber men også indsluser serum. Silkpeel er udviklet af hudlæger i Californien. Silkpeel Ekstra intensive er den mest populære ansigtbehandling hos Klinik Søgaard.

SILKPEEL

Silkpeel™ er den mest moderne og mest effektive ansigtsslibning som både sliber men også insluser serum Silkpeel er en sikker, og behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og tilstande – selv de mest sensitive hudtyper kan og må behandles med Silkpeel. Tør hud, linjer, eksem, akne, uren hud, fedtet hud, rødme, pigmenteringer, psoriasis, rosacea. Denne behandling indeholder dobbelt afresning, Slibning og indslusning af serum og afsluttende creme.

725,-

SILKPEEL – EKSTRA INTENSIVE

Silkpeel™ er den mest moderne og mest effektive ansigtsslibning som både sliber men også insluser forskellige præperater. Silkpeel er en sikker, og behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og tilstande – selv de mest sensitive hudtyper kan og må behandles med Silkpeel. Tør hud, linjer, eksem, akne, uren hud, fedtet hud, rødme, pigmenteringer, psoriasis, rosacea. Behandlingen afsluttes med EMT special maske og Beauty Angel. Den perfekte kombi. Denne behandling er til dig der vil have resultater – Det er toppen af poppen behandlingen!

895,-

SILKPEEL KURFORLØB

Med et Silkpeel kurforløb kommer du til behandling 1 gang i ugen i 6 uger. Efter 6 uger er din hud styrket med 80 %. Forløbet er til dig der vil have resultater, men også er villig til at følge et skræddersyet hudplejeprogram. Med den kombi kan vi sammen opnå resultaterne du drømmer om. Inden opstart af Silkpeel kurforløb skal der bookes tid til konsultation.

3475,-