Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger er tilpasset til din hudtype og din hudtilstand på nuværende tidspunkt. Der er inkluderet hudanalyse, produktvejledning og gode råd til hvordan du passer bedst mulig på din hud.

Regelmæssig ansigtsbehandling ca. hver 4-6. uge er værdifuld for din hud, og en dejlig måde at koble af fra en stressende hverdag. Vores hud er det største organ, og kræver pleje og vedligeholdelse.

En ansigtsbehandling forebygger bl.a, uren hud, dehydreret hud, for tidlig ældning og modvirker en ujævn hudtone.

Klinik Søgaard i Kolding er en Phytomer Klinik. Derfor udføres alle ansigtsbehandlinger i de lækre luksuriøse fra Phytomer.

Læs mere om dem under Produkter.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

Phytomer Try Me – varighed 30 min. – 325 kr.

Behandlingen er for dig der gerne vil snuse til Phytomers produkter, eller komme i gang med produkterne og selv mærke dem på din hud. Behandlingen består af: Afrens, peeling, maske og afsluttende cremer.

Phytomer Basic – varighed 50 min. – 465 kr.

En Phytomer Basic behandling er en behandling tilpasset til dig og din huds nuværende tilstand og behov. Behandlingen består af: Afrensing af ansigt, peeling, special varmemaske, let dybderens, let ansigtsmassage, maske. Afsluttes med serum og creme

Phytomer Classic – varighed 75 min. – 600 kr.

En Phytomer Classic ansigtsbehandling tager udgangspunkt i din huds nuværende tilstand og behov. Behandlingen tilpasses til dig.
Behandlingen indeholder: Dobbeltafrensing af ansigt og decolté, hudanalyse, peeling, special varmemaske, dybderens, ansigts-nakke-skulder massage, maske. Afsluttes med tilpasset serum og creme.

Extended Youth, moden hud – varighed 90 min. – 700 kr.

En effektiv anti-age behandling med fokus på linjer. En luksuriøs behandling designet til at udglatte og opstramme. Huden bliver boostet med fugt, og behandlingen efterlader huden med en ny glød.

Oligoforce Lumination – varighed 90 min. – 700 kr.

Den nyeste behandling fra Phytomer. Du får: Reducering i intensiteten af pigmenteringer, fornyet frisk glød, mere ensartet hudtone, og reducering i linjer og rynker. Behandlingen er velegnet til den modne hud og til dig der har pigmenteringer eller ønsker en lysnende behandling.

Frugtsyre – varighed 45 min. – 425 kr.

En frugtsyre behandling er god til dig der har urenheder, pigmentpletter, nyere ar, linjer, fedtet/uren hud og forstørret porre. Frugtsyre binder fugten i huden, og du vil opleve en hud med en ny glød og en mere ensartet hud. I denne behandling er der ikke dybderens.

Deep Cleansing (Dybderens) – varighed 45 min. – 425 kr.

En behandling til dig der ønsker at få dybderenset din hud.
En dybderens består af: Afrensning, hudanalyse og peeling, special varmemaske, dybderens, maske. Afsluttes med serum og creme.
Ved mange urenheder kan der være nødvendigt at tilkøbe mere tid til dybderens end der er afsat.

Diamantslibning – varighed 45 min. – 425 kr.

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber hudens glød. OBS: Ekskl. dybderens!

Luxury Treatment – varighed 120 min. – 1000 kr.

Denne behandlingen er den mest luksuriøse ansigtsbehandling hos Klinik Søgaard. Denne er til dig der ønsker ekstra velvære for krop og sind. Du starter med en dejlig afslappende rygmassage og rygmaske i ca. 15 min. Herefter får du en ansigtsbehandling tilpasset din hud, med en dejlig afslappende ansigtsmassage inkl. håndmassage. Behandlingen inkluderer farvning af bryn og vipper inkl. retning.

ansigtsbehandling
ansigtsbehandling
ansigtsbehandling

Du kan nemt og hurtigt bestille tid online, til din næste behandling. Det eneste du skal er at følge knappen nedenfor.

Fandt du ikke lige det som du ledte efter? Jeg laver et væld af forskellige behandlinger hver dag. Du kan finde dem ved hjælp af knappen.