Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger er tilpasset til din hudtype og din hud tilstand på nuværende tidspunkt. Der er inkluderet hudanalyse, produktvejledning og gode råd til hvordan du plejer din hud og hvordan vi sammen opnår de resultater du ønsker.

Klinik Søgaard i Kolding er en Phytomer klinik. Derfor udføres alle ansigtsbehandlinger i de sensoriske produkter fra Phytomer.

Læs mere om dem under Produkter.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

Quick Velvære behandling – 425 kr.

Quick velvære behandling er til dig der ønsker et hurtig fugtboost her og nu. Afsluttes med Beauty Angel lys.

AHA-Frugtsyre – 495 kr.
AHA-Frugtsyre behandling har en dybdevirkende virkning på huden. AHA fjerner effektivt og øjeblikkeligt de døde hudceller fra hudens øverste lag. AHA gør huden blødere og friskere allerede efter en behandling.

AHA er yderst til bl.a: Linjer, pigmenteringer, uren hud, fedtet hud, tør hud.

Phytomer Basis – 595 kr.
Behandlingen tilpasses til dig og din hud. Denne behandling indeholder desuden ansigtsmassage, som får dig helt ned i gear og sætter gang i blodcirkulationen. En dejlig afslappende behandling til dig der vil opleve en sensorisk behandling i de lækre Phytomer produkter.

Phytomer Luksus – 795 kr.
Behandlingen tilpasses til dig og din hud. Denne behandling indeholder bl.a let dybderens og en afslappende ansigts-nakke-skulder massage. En total afslappende sensorisk behandling som afsluttes med Beauty Angel lys. 

Silkpeel ™ – Ansigtsslibning – 695 kr.

Silkpeel™ er den mest moderne og mest effektive ansigtsslibning som både sliber men også insluser forskellige præperater.
Silkpeel er en sikker, og behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og tilstande – selv de mest sensitive hudtyper kan og må behandles med Silkpeel.
Tør hud, linjer, eksem, akne, uren hud, fedtet hud, rødme, pigmenteringer, psoriasis, rosacea. 

Silkpeel ™ – Ansigtsslibning + Beuaty Angel 895 kr.

Silkpeel™ er den mest moderne og mest effektive ansigtsslibning som både sliber men også insluser forskellige præperater.
Silkpeel er en sikker, og behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og tilstande – selv de mest sensitive hudtyper kan og må behandles med Silkpeel.
Tør hud, linjer, eksem, akne, uren hud, fedtet hud, rødme, pigmenteringer, psoriasis, rosacea. Denne behandling er til dig der vil have resultaterne!!

Luxury Treatment – 1295 kr.

Denne behandling er den mest luksuriøse ansigtsbehandling. Den er til dig der ønsker ekstra velvære  og luksus for krop og sind. Du starter med en dejlig afslappende rygmassage og rygmaske. Herefter får du en ansigtsbehandling tilpasset din hud, med en dejlig afslappende ansigtsmassage inkl. håndmassage. Behandlingen inkluderer farvning af bryn og vipper inkl. retning.

Beauty Angel – Lysterapi
Det er klinisk dokumenteret at Beauty Angel lyset er effektiv og en sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk ud. Fibroblasterne tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel lyset – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud. 

Beauty Angel reducerer bl.a:
– Rynker og fine linjer
– Arvæv og strækmærker
– Tør og dehydreret hud
– Rødme og inflamation
– Mørke rander og hævelser under øjnene
– Akne, uren hud 
– Eksem, psoriasis
– Pigmenteringer

Det anbefales at købe kurforløb for at opnå det mest mulige resultat.
Beauty Angel kan tilkøbes til alle behandlinger.

ansigtsbehandling
ansigtsbehandling
ansigtsbehandling

Du kan nemt og hurtigt bestille tid online, til din næste behandling. Det eneste du skal er at følge knappen nedenfor.

Fandt du ikke lige det som du ledte efter? Jeg laver et væld af forskellige behandlinger hver dag. Du kan finde dem ved hjælp af knappen.