Privatlivspolitik hos Klinik Søgaard

Klinik Søgaards dataansvar

Når du er kunde hos mig, indsamler jeg data om dig. Det betyder at jeg er dataansvarlig og dermed ansvarlig for at informationer om dig, håndteres korrekt og sikkert.

Data vil aldrig blive videregivet til 3. part eller blive brugt i andre sammenhænge end herunder listet.

Data der indsamles

De persondata jeg gemmer når du er kunde hos mig, er følgende:

– Fornavn og efternavn
– Adresse og by
– Email-adresse
– Telefonnummer
– Hvorvidt du ønsker at modtage nyhedsbreve fra mig
– Aftaler om behandlinger
– Billeder
– Andet

Journal

Jeg fører desuden journal hvor jeg gemmer personfølsomme data om dig i form af:
– Helbredsmæssige oplysninger
– Andet

Formål med indsamling af data’en

Årsagen til jeg skal gemme disse data, er følgende:

– For at kunne udsende påmindelser og bekræftelser på vores aftale
– For at kunne oprette en faktura til dig
– For at kunne se dine tidligere og fremtidige aftaler således at jeg kan yde den bedst mulige service.

“Retten til at blive glemt”

Jeg gemmer dine oplysningerne indtil du ønsker dem ændret, slettet, ønsker at trække samtykket tilbage – eller efter 10 år fra din sidste aktivitet.

Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos mig. Dog vil data tilknyttet faktura være gemt i systemet jf. ovenstående. Du ændrer eller sletter dine data, eller trækker samtykket tilbage, ved at benytte knappen “Ret min profil” på min booking-side.

Ønsker du at få dine data udleveret kan dette ske ved at rette henvendelse til mig.

Dataportabilitet

Medlemmernes kunders persondata og personfølsomme data, kan på forlangende af kunden, sendes til kunden eller en dataansvarlig i en anden virksomhed. Formatet vil være CSV-fil.

Anmodningen skal være afsendt fra kundens egen email-adresse til info@klikbook.dk.

Kryptering

Kunders journaler og andre personfølsomme data er krypteret med TLS/SHA-256.

Har du spørgsmål til min håndtering af data, kan du altid kontakte mig og for god ordens skyld skal jeg nævne at du også har mulighed for at klage til Datatilsynet.

Cookie- og privatlivspolitik hos Klinik Søgaard

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Ads
  • Google Analytics


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og øvrig brug af services 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af:
Indehaver: Majbritt Søgaard Kristiansen

Klinik Søgaard
Adresse: Opalvej 26,
6000 Kolding
CVR: 36318147

Telefon: 53 30 99 93
Email: Mail@kliniksoegaard.dk